Усі звернення на ім'я губернатора є публічними листами і відображають бажання, прохання та проблеми, що виникають у громадян.
Звернення може бути написано як для підняття важливої проблеми, яка потребує особистого контролю губернатора, так і для подачі законодавчої ініціативи. Усі вхідні листи реєструються та розглядаються членами кабінету губернатора протягом 72 годин, по закінченні яких громадянину надається офіційна відповідь, завірена печаткою та підписом уповноваженої особи.
Оскільки всі звернення є публічними, у них не допускається використання нецензурної лексики та образ будь-якого характеру, а також вони повинні бути складені відповідно до форми.
Шановний пане губернаторе!
— Я мешканець штату, звертаюсь до Вас з проханням звернути увагу на важливу проблему, яка потребує невідкладного вирішення. [Опишіть конкретну проблему: це може бути питання охорони здоров'я, соціального забезпечення, питання законодавчої проблеми тощо].
— Усі наявні докази (докази не є обов'язковими):
— Електронна пошта заявника: ((ваш Discord))
— Я мешканець штату, звертаюсь до Вас з проханням звернути увагу на важливу проблему, яка потребує невідкладного вирішення. [Опишіть конкретну проблему: це може бути питання охорони здоров'я, соціального забезпечення, питання законодавчої проблеми тощо].
— Усі наявні докази (докази не є обов'язковими):
— Електронна пошта заявника: ((ваш Discord))