Подання скарг до прокуратури
Офіс Генерального Прокурора США прагне забезпечити верховенство закону, дотримання справедливості та прав кожного громадянина. Якщо ви стали свідком або жертвою неправомірних дій, корупції, порушень закону або хочете повідомити про будь-яку ситуацію, що потребує розгляду прокуратури, ми готові вислухати вас.
Що потрібно знати про подання скарги:
- Прозорість і конфіденційність
Усі скарги розглядаються з дотриманням принципів конфіденційності.Право на звернення - Кожен громадянин має право звернутися до прокуратури з метою захисту своїх прав або повідомлення про порушення закону.
- Етапи розгляду скарги
- Прийом та реєстрація скарги.
- Попередній розгляд і аналіз.
- Проведення перевірки або ініціювання слідчих дій, якщо це необхідно.
- Надання відповіді заявнику у визначений законом строк.
Як подати скаргу:
Онлайн-форма: Заповніть наведену нижче форму , вказавши всі необхідні деталі за описом нижче.Офісу прокурора штату San-Andreas
від Ім'я Прізвище
Я, громадянин штату San-Andreas, подаю скаргу до прокуратури на (посада/звання/жетон/Ім'я та Прізвище) та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок за фактом:
1. Детальний опис правопорушення/події:
2. Організація:
3. Будь-які докази з вашої сторони на підтвердження правопорушення або прохання на вилучення:
4. Дата та час інциденту:
5. Додатки до скарги (копія паспорту, номер телефону):
6. Свідки, які готові до дачі показань:
від Ім'я Прізвище
Я, громадянин штату San-Andreas, подаю скаргу до прокуратури на (посада/звання/жетон/Ім'я та Прізвище) та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок за фактом:
1. Детальний опис правопорушення/події:
2. Організація:
3. Будь-які докази з вашої сторони на підтвердження правопорушення або прохання на вилучення:
4. Дата та час інциденту:
5. Додатки до скарги (копія паспорту, номер телефону):
6. Свідки, які готові до дачі показань:
Важливо:
Для того щоб ваша скарга була розглянута якомога швидше, переконайтеся, що ви:- Чітко описали суть проблеми.
- Надали всі доступні докази .
- Вказали свої контактні дані для зворотного зв’язку.
- З моменту подій, що описуються пройшло більше, ніж 72 години;
- Скарга подана не за формою;
- При подачі скарги, яка пов'язана з тілесними пошкодженнями, травмами, інше, відсутній висновок лікаря, скріплене печаткою, винесене за результатами медичного освідування.
- На відео, прикріпленому до скарги тривалістю понад 2 хвилини - відсутні таймкоди. ((якщо вказана заявка на вилучення запису та надається тільки ООС запис, опишіть дату і час всіх обставин. Прописуючи їх в тексті скарги, зазначте порушення із часовими рамками, як можливо точно. Факти, що є на відео, але не зазначені в скарзі в текстовому вигляді, можуть бути не прийнятими))
- Немає складу злочину.
- Дата і час подій, що відбулися, не вказані.
- Немає доказів, що підтверджують порушення, або запиту на вилучення (потрібне відео\фото ООС там де явно можно бачити затримання процесуальні дії, інше)).