Статус
Закрита.

Remy Forbes

New member
Лідер
У цьому розділі Ви маєте можливість подати позовну заяву до Апеляційного Суду штату відповідно до наведеної нижче форми.

Перед поданням позову обов’язково ознайомтеся з відповідними Законами штату та відповідними положеннями Закону "Про судову систему штату".

Апеляційний суддя зобов’язаний надати обґрунтовану відмову у розгляді, якщо вбачатиме підстави для відмови. Водночас, позов, що не відповідатиме встановленій формі або не міститиме належної доказової бази, не підлягає прийняттю до провадження.

У разі дотримання всіх попередніх вимог Ви отримаєте офіційну відповідь із зазначенням дати та часу судового слухання у строки, передбачені чинним законодавством. Остаточне рішення у справі буде внесено до реєстру судових справ.

УВАГА! Позов необхідно подавати як окрему тему. Назва теми має бути в такому форматі: «Позов №__», де номер має підставлятися відповідно до останнього зареєстрованого.

Тема, оформлена з порушенням встановленої форми, підлягає видаленню без можливості отримання відповіді.

До Апеляційного Суду штату Сан-Андреас
Від громадянина Сполучених Штатів Америки: *Ім'я та Прізвище*

Я, громадянин Сполучених Штатів Америки, користуючись своїми правами подаю позовну заяву до Апеляційного Суду штату на *Ім'я та Прізвище* відповідача, пояснюючи всю ситуацію, а також додаючи всі необхідні докази суду. *Повністю, у всіх подробицях викласти ситуацію, розкриваючи факт правопорушення та висунувши вимоги*

До позовної заяви прикладаю таку документацію:

1. Ксерокопію вашого паспорта: *Гіперпосилання*
2. Докази правопорушення: *Гіперпосилання*
3. Список свідків (опціонально): *Ім'я та Прізвище*
4. Електронна пошта: *Discord*

Дата подання заяви: *ДД/ММ/РРРР*
Підпис або ініціали позивача: _______​

Останнє редагування:
Статус
Закрита.
Зверху